Tuesday, July 22, 2008

Näin tehtiin uusi video "Riot Sector 68"Viime toukokuussa tehtiin kuvaukset uuteen "Riot Sector 68" -videoon. Mellakka-aiheiseen videon kuvaksiin Jari toi pari kappaletta hienoja lelu-urkuja. Jarin tekemän kässärin mukaan urkuja käytettäisiin kaksintaistelukohtauksessa - niitä hakattaisiin yhteen ja ne hajoaisivat rajun näköisesti säpäleiksi.

Kuvaukset yliopiston uudella studiolla sujuivat hyvin. Kalle ja Teemu kuvasivat kun me heiluttiin kuumien valojen loisteessa. Kun sitten taistelukohtaus tuli kuvattavaksi alkoi mäiskintä. Huidoimme urkuja yhteen kuin viimeistä päivää - ja kuvittelimme että muoviset urut hajoaisivat näyttävän näköisesti . Viuh - pam! Mutta toivottua tulosta ei tullut. Urut olivat lujaa aasialaista tekoa ja ne kärsivät vain vähän yhteentörmäyksestä. Pieniä muovinkappaleita irtosi, mutta urut eivät hajonneet kuvauksellisesti palasiksi. Lentävät palaset olivat niin pieniä, että videokuvassa niistä ei juuri saanut selvää.

Jatkoimme sinnikkäästi urkujen moukarointia ja viimein soittimet alkoiva hajota. Viimeisissä otoissa muutama palanen tosiaan lentää ilmassa kun jysäytämme kosketinsoittimet toisiaan vasten. Tämä jopa näkyy lopullisessa videossa. Mahtavaa.


No comments: